Ποιοί είμαστε​

Καλωσορίσατε στην GCODE! 

Μία ομάδα επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών καθώς και στον τομέα του digital marketing. 

 

Τι κάνουμε 

Με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας είμαστε αυτοί που παρακολουθούν, αναπτύσσουν και παραδίδουν προϊόντα και υπηρεσίες για τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. 

 

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας.   

 

Τι κάνουμε

UI UX Design​
Website Development​
SEO Marketing
Μobile Apps
Social Media​
eCommerce Store​
Τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση σε όλα  μας τα προϊόντα

Οι 6 σημαντικότερες υπηρεσίες μας​

01.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή επαγγελματικών ή προσωπικών ιστοσελίδων. Οι ιστοσελίδες μας είναι εύχρηστες, καλαίσθητες και responsive. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες SEO με στόχο να ενισχύουμε την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

02.

Κατασκευή E-Shop

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, κατασκευάζουμε εξ’ αρχής το e-shop σας και το προσαρμόζουμε ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε όλους τους τύπους συσκευών.  Επιπροσθέτως, παρέχουμε τη δυνατότητα αναβάθμισης, αυξάνοντας σημαντικά τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

03.

Υποστήριξη ιστοσελίδων

Με την υπηρεσία της υποστήριξης, παρέχουμε έλεγχο, βελτιστοποίηση και παρακολούθηση της διαθεσιμότητας των ιστοσελίδων. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια, η ομαλή λειτουργία, καθώς και η εκτέλεση όλων των εφικτών αναβαθμίσεων προς επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. 

04.

Social Media Marketing

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προβολής της επιχείρησής σας είναι τα social media. Η δύναμή τους είναι αδιαμφισβήτητη καθώς απευθύνονται σε ένα τεράστιο ποσοστό υποφήφιων  πελατών. Προσφέρουμε υπηρεσίες social media marketing με κύριο στόχο την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και την επίτευξη μιας ευχάριστης και εποικοδομιτικής αλληλεπίδρασης με το διαδικτυακό κοινό.

05.

Email Marketing

Η υπηρεσία email marketing είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μέθοδος προσέγγισης νέων πελατών καθώς και διατήρησης των ήδη υπαρχόντων.  Η αξιοπιστία και η ασφάλεια του email marketing αποδεικνύονται μέσω της διαχρονικότητας του και των αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων του. Με ειδικές επαγγελματικές στρατηγικές και ειδικά τεχνολογικά εργαλεία, στοχεύουμε στην επίτευξη του εκάστοτε στόχου και στα βέλτιστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

06.

Διαφημίσεις Google

Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο. Οι διαφημίσεις Google είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο αν τηρηθούν κάποιες τεχνικές όπως οι λέξεις – κλειδιά, η τοποθεσία και η επιλογή κατηγορίας κοινού. Απευθύνεται σε ένα τεράστιο ποσοστό χρηστών προσφέροντας το ενδεχόμενο μετατροπής ενός χρήστη σε πελάτη. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα επιτυγχάνουμε την άνοδο της επιχείρησής σας στην κορυφή των αναζητήσεων στην Google.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με πάθος για τον κλάδο μας. Έχουμε αναπτύξει ιστοσελίδες και εφαρμογές για όλες τις υπηρεσίες που απαιτεί η εποχή μας και αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες μας με τον ίδιο σεβασμό και με την ίδια υπευθυνότητα. Συζητάμε όλες τις παραμέτρους ενός έργου με τον πελάτη μας,  τον ενημερώνουμε και  τον βοηθάμε να επιλέγει τις σωστές τεχνολογίες και τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρηση του.

            ​

                                          

  

                 

   

                   

  

                 

    

             ​

Θα θέλατε να ξεκινήσετε ένα project μαζί μας?​

Για οποιαδήποτε συμβουλή, ανάθεση η ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που αναγράφονται δίπλα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο